Lånebeløb 3000 kr. Tilbagebetales efter 30 dage: 3625 kr.

Et lån på kr. 3.000 i 30 dage har en etableringsomkostning på kr. 625 , en ÅOP på 899,86 % samt en fast debitorrente på 0%. Det betyder, at ydelsen og den samlede tilbagebetaling efter 30 dage på kr. 3.625.
0 / 8
0 / 10
Minimum 25 år. Ingen RKI Experian. Nye kunder max 3.000 kr.

Kviklån på få klik – Penge på din konto

  • 1Ansøg med NemID
  • 2Kreditvurdering og hurtigt svar
  • 3Godkend udbetaling af dit lån med NemID

GoKredit er en dansk långiver som tilbyder danskerne at låne penge nemt via hjemmesiden og din mobiltelefon. Det tager kun få klik at få et lån godkendt hos GoKredit. Du ansøger med dit Nem-ID og får svar på din ansøgning med det samme. Lånet udbetaler vi når du har godkendt udbetalingen af dit lån med NemID. Læs Sådan får du et lån her.


Hvad er et GoKredit lån?


GoKredit tilbyder den hurtigste version af et kviklån. Et kviklån er som navnet antyder et mindre og hurtigt lån, med kort løbetid og en enkel låneansøgning. Hos GoKredit kan du ansøge om et kviklån direkte på vores hjemmeside og få svar lige med det samme. GoKredit overfører dit lån til din Nemkonto straks efter at du har godkendt udbetalingen af dit lån (på hverdage fra kl. 9-16). Du finder vores ansøgningsskema til et kviklån her.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er som navnet antyder et mindre og hurtigt lån, med kort løbetid og en enkel låneansøgning. Hos GoKredit kan du ansøge om et kviklån direkte på vores hjemmeside og få svar lige med det samme. Du finder vores ansøgningsskema til et kviklån her.

Hvad er et SMS lån?

Et SMS lån er et kviklån med kort løbetid. Hos GoKredit kan du ikke ansøge om et SMS lån ved at sende en SMS, men du kan ansøge om et lån hos GoKredit fra din mobiltelefon, ved at åbne vores hjemmeside fra din mobiltelefon. Du finder vores ansøgningsskema til et SMS lån her.GoKredit Lånebeløb Lån 3000 kr. Lån 4000 kr. Lån 5000 kr. Lån 6000 kr.

Kundeservice

Henvendelser til kundeservice kan kun ske via telefon og e-mail, ikke ved personligt fremmøde.
NemKonto NemID SKAT Experian