Lånebeløb 3000 kr. Tilbagebetales efter 30 dage: 3625 kr.

Et lån på kr. 3.000 i 30 dage har en etableringsomkostning på kr. 625 , en ÅOP på 899,86 % samt en fast debitorrente på 0%. Det betyder, at ydelsen og den samlede tilbagebetaling efter 30 dage på kr. 3.625.
0 / 8
0 / 10
Minimum 25 år. Ingen RKI Experian. Nye kunder max 3.000 kr.

Kviklån på mobil og pc hurtigt og nemt

GoKredit tilbyder den hurtigste version af et kviklån. Et kviklån er som navnet antyder et mindre og hurtigt lån, med kort løbetid og en enkel låneansøgning. Hos GoKredit kan du ansøge om et kviklån direkte på vores hjemmeside eller mobillån og få svar lige med det samme. GoKredit overfører dit lån til din Nemkonto straks efter du er blevet godkendt til et lån (på hverdage fra kl. 9-16).

Hvordan udfyldes ansøgningen til kviklån?

Inden du starter med at udfylde vores ansøgningsskema online enten fra din mobil, pc eller tablet, skal du have dit NemID klar. NemID bruger du til at bekræfte din identitet, logge på E-Skat og godkende din låneaftale med.  Vælg det beløb du vil låne samt, e-mail, mobiltelefonnummer, adresse og CPR-nummer og klik på ”Lån her” knappen. Indtast din pinkode som du får i en SMS og du vil få svar med det samme og ved om du er blevet godkendt til et GoKredit lån. Herefter udbetaler Gokredit dit lån til din private Nemkonto. Som ny kunde ringer vi dig op for et personligt kredittjek.

 

Kundeservice

Henvendelser til kundeservice kan kun ske via telefon og e-mail, ikke ved personligt fremmøde.
NemKonto NemID SKAT Experian