Lånebeløb 3000 kr. Tilbagebetales efter 30 dage: 3625 kr.

Et lån på kr. 3.000 i 30 dage har en etableringsomkostning på kr. 625 , en ÅOP på 899,86 % samt en fast debitorrente på 0%. Det betyder, at ydelsen og den samlede tilbagebetaling efter 30 dage på kr. 3.625.
0 / 8
0 / 10
Minimum 25 år. Ingen RKI Experian. Nye kunder max 3.000 kr.

Minilån med vejledning til din ansøgning

Det er hurtigt og nemt at ansøge om og modtage minilån, eller mikrolån som det også omtales som. Det gøres her på siden ved at udfylde ansøgningsskemaet med ens personlige oplysninger som der bedes om.

Når oplysningerne er indtastet skal man klikke på ”Lån Her” knappen, indtaste pinkode og logge på E-Skat med sit NemID og ens ansøgning bliver elektronisk behandlet. Man får svar med det samme og ved om man blev godkendt.

Efter man er blevet godkendt skal man bruge sit NemID til at bekræfte lånekontrakten og udbetalingen af sit lån. Har man lånt hos os før så modtager man pengene på sin konto med det samme. Er man ny kunde kan man blive ringet op og blive personligt kreditvurderet, før man modtager pengene.

Ofte stillede spørgsmål til minilån:

Spørgsmål: Er der nogen forskel på minilån, mikrolån og microlån ud over stavelsen?

Svar: NEJ, ”kært barn har mange navne” som man siger. Det er forskellige betegnelser for samme lån type som f.eks. sms lån.

Spørgsmål: Kan man ansøge om et minilån på 5000 kroner?

Svar: JA, det kan man, men nye kunder kan max låne 3000 kroner den første gang. Det gøres helt enkelt ved brug af ansøgningsskemaet for oven.

Kundeservice

Henvendelser til kundeservice kan kun ske via telefon og e-mail, ikke ved personligt fremmøde.
NemKonto NemID SKAT Experian