Lånebeløb 3000 kr. Tilbagebetales efter 30 dage: 3625 kr.

Et lån på kr. 3.000 i 30 dage har en etableringsomkostning på kr. 625 , en ÅOP på 899,86 % samt en fast debitorrente på 0%. Det betyder, at ydelsen og den samlede tilbagebetaling efter 30 dage på kr. 3.625.
0 / 8
0 / 10
Minimum 25 år. Ingen RKI Experian. Nye kunder max 3.000 kr.

Guide til ansøgning om mobillån

Ansøg nemt om mobillån her på hjemmesiden som både er tilpasset til pc og mobil. Start ved at gå til ansøgningsskemaet for oven. Først vælger du lånebeløb, derefter indtaster du din e-mail og dine andre oplysninger. Efter du trykker Lån Her, modtager du en pinkode på SMS som du skal indtaste og derefter logger du på din E-skat med NemID. Ansøgningen behandles elektronisk med det samme og du får svaret uden yderligere ventetid. Er din ansøgning godkendt så bliver du bedt om at bekræfte aftalen og udbetalingen med dit NEM-ID efter 48 timer, og derefter får du pengene overført til din nemkonto.

Særlige spørgsmål og svar til mobillån:

Spørgsmål: Er det muligt ansøge om et mobillån på 1000 eller 2000 kroner?

Svar: NEJ, det mindste lånebeløb er 3000 kroner, derefter kan man ansøge om lån på hhv. 4000 og 5000 kroner og derefter 6000 kroner.

Spørgsmål: Er det muligt at ansøge om lån via mobil?

Svar: JA, både fra PC, tablet og mobil telefon kan man ansøge om privatlån.

Spørgsmål: Er mobillån kun tilgængelige i Danmark?

Svar: JA, for at få et mobillån hos GoKredit skal man være bosat i Danmark, men du kan sagtens ansøge om et mobillån selvom du er taget på ferie i udlandet.

Kundeservice

Henvendelser til kundeservice kan kun ske via telefon og e-mail, ikke ved personligt fremmøde.
NemKonto NemID SKAT Experian