Persondatapolitik og Cookies

Persondatapolitik

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan GoKredit ApS (GoKredit) behandler og sikrer Kundens personoplysninger som dataansvarlig, efter de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af Kundens personoplysninger er:

GoKredit ApS

Fuglebækvej 2C, 1. sal

2770 Kastrup

CVR-nr. 36541083

E-mail: kundeservice@gokredit.dk

Telefon: 71 99 10 03

Personoplysninger

Kundens personoplysninger registreres til brug for lovpligtig administration af kundeforholdet samt for opnåelse af en kreditvurdering. Ved at ansøge om en kredit eller lån hos GoKredit accepterer Kunden at GoKredit må behandle Kundens personoplysninger med det formål at foretage en obligatorisk og juridisk korrekt kreditvurdering samt til fortsat lovpligtig behandling og administration af kundeforholdet.

GoKredit registrerer og behandler følgende personoplysninger:

Navn, adresse, cpr.nr., mobiltelefonnr., IP-adresse, E-Skat indkomst data, månedlige udgifter, kreditvurderingsbureau data, NemID identifikation, PID-nummer samt Nemkonto.

Oplysninger om Kundens ansøgnings- og lånehistorik samt kreditvurderingsprofil.

Tidspunkt, information og kommunikation Kunden har udvekslet med GoKredits medarbejdere.

Oplysninger om hvilke nyhedsmails Kunden åbner og klikker på.

Hvilke sider Kunden besøger på GoKredit.dk samt Cookies. Læs mere om Cookies nederst på denne side.

Oplysninger behandles tillige til internt statistisk brug samt til at forbedre kvalitetens af GoKredits produkter.

Kommunikation

Ved at ansøge om en kredit eller et lån hos GoKredit accepterer Kunden at modtage servicemeddelelser via telefon, SMS og E-mail som vedrører administration af Kundens ansøgning og låneforhold, udbetaling, rykkerprocedure samt tilbagebetaling. Denne kommunikation kan også indeholde markedsføring om tilsvarende låneprodukter udbudt af GoKredit.

Kunden kan til en hver tid skriftligt tilbagekalde sit samtykke til kommunikation, hvorved Kundens Kredit- eller Låneaftale ophører. Kunden skal derefter indfri sin gæld til GoKredit inklusiv renter og omkostninger, senest 30 dage efter at samtykke er tilbagekaldt.

I tilfælde af brud på datasikkerhed benytter GoKredit telefon, e-mail, SMS og om nødvendigt brevpost til at uden unødig forsinkelse, underrette kunden om brud på persondatasikkerheden.

Markedsføring

Ved frivilligt samtykke til markedsføring fra GoKredit koncernen, accepterer Kunden at modtage SMS og e-mail med målrettet markedsføring fra GoKredit samt koncernforbundne selskaber. For at målrette markedsføring til Kunden benyttes f.eks. Kundens kontaktoplysninger, køn, alder, låneansøgninger og betalingshistorik.

Markedsføring vil alene finde sted på initiativ af GoKredit samt af selskaber tilhørende samme koncern som GoKredit. GoKredit videregiver ikke Kundens personoplysninger, med henblik på markedsføring, udenfor koncernen.

Kunden kan altid tilbagekalde sit samtykke til markedsføring ved at klikke på ”afmeld” i e-mails eller ved at kontakte GoKredits Kundeservice.

Videregivelse af personoplysninger

GoKredit forbeholder sig retten til at videregive personoplysninger om Kunden til samarbejdspartnere (underdatabehandlere), placeret indenfor EU, herunder; kreditoplysningsbureauer, finansielle samarbejdspartnere og de IT-virksomheder, som bistår GoKredit med deres IT, samt til selskaber tilhørende samme koncern som GoKredit.

Videregivelse til IT-virksomheder og finansielle samarbejdspartnere sker alene med henblik på intern håndtering og administration af kundeforholdet og er således ikke videregivelse til markedsføring.

GoKredits Underdatabehandlere omfattes af en skriftlig aftale, som pålægger Underdatabehandleren minimum de samme databeskyttelsesforpligtelser og vilkår, som påhviler GoKredit som databehandler.

Personoplysningerne videregives herudover ikke til andre, medmindre videregivelse er påkrævet ved lov eller er nødvendige for at indgive en politianmeldelse vedr. mistanke om misbrug af Kundens personoplysninger til at optage kreditter og lån.

Medarbejderforhold

GoKredit sikrer, at medarbejdere, der behandler personoplysninger, har forpligtet sig til fortrolighed eller er underlagt en passende lovbestemt tavshedspligt.

GoKredit sikrer, at adgangen til personoplysningerne begrænses til de medarbejdere, for hvem det er nødvendigt at behandle personoplysninger, for at kunne administrere kundeforholdet. Medarbejdernes kontakt med personoplysninger logges og medarbejdere behandler alene personoplysninger i overensstemmelse med GoKredits instrukser.

Indsigt

Kunden kan i henhold til persondatalovens regler kræve indsigt i de personoplysninger om Kunden, som GoKredit registrerer samt at få informationen udleveret skriftligt. Kunden skal for at modtage informationen, rette henvendelse til GoKredits Kundeservice på kundeservice@gokredit.dk.

Kunden vil, efter en ID identifikation, indenfor 30 dage få tilsendt sine oplysninger via e-mail.

Indsigelser

Kunden kan gøre indsigelse mod behandling af Kundens personoplysninger. Ukorrekte eller vildledende oplysninger om Kunden, vil såfremt indsigelse er berettiget, blive slettet og GoKredit vil søge at ophøre med behandlingen af personoplysningerne.

Ophør

GoKredit opbevarer indsamlede personoplysninger i 5 år efter kundeforholdets endelige ophør, i overensstemmelse med Regnskabsloven samt Hvidvasklovens §30, styk 2. En kunde kan derfor ikke efter anmodning få slettet de data, som GoKredit opbevarer, tidligere end dette.

Et kundeforhold betragtes som endeligt ophørt, når Kunden har indfriet alle gældsposter og transaktioner til GoKredit og dets faktura- og inkassosamarbejdspartnere.

Data indsamlet i forbindelse med afviste låneansøgninger opbevares i 3 år og følger forældelseslovens regler, medmindre særlige hensyn taler for at følge hvidvasklovens regler og derfor opbevare personoplysningerne i 5 år.

Klagemulighed

Eventuel klage over GoKredits behandling af persondata, kan indgives til:

Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K

eller pr. e-mail til dt@datatilsynet.dk

 

Den til en hver tid opdaterede og gældende version af GoKredits persondatapolitik findes på hjemmesiden www.GoKredit.dk og er senest opdateret den 16. maj 2018.

Cookies

GoKredit bestræber at lave bedre brugeroplevelse på sin hjemmeside for besøgende og derfor anvender vi cookies til følgende formål:

  • At huske dine præferencer for lånetyper
  • At huske dine log-ind oplysninger til Selvbetjening
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside
  • Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering, så vi kan vise dig de GoKredit annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig, når du besøger andre hjemmesider.
  • Profilering baseret på adresse samt oplysninger baseret på anvendelse af digitale tjenester.

Ejeroplysninger

Denne hjemmeside udbydes af:
GoKredit ApS
Fuglebækvej 2C
2770 Kastrup
Telefon: 71991003
E-mail: kundeservice@gokredit.dk

Hvad er Cookies?

Denne hjemmeide anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Hvor lang tid opbevares cookies?

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg på hjemmesiden.

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvad cookies bruges til på vores hjemmeside

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter. Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies

Cookies fra Gemius (trafikmåling)

Websites anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik

Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer. Læs mere om persondata i Gemius Audience.

Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Annoncenetværk

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

Sociale Medier

For at muliggøre deling på sociale medier anvendes cookies fra sociale medier. De pågældende sociale medier – p.t. Facebook, Twitter og Instagram – kan vælge at sætte en eller flere cookies i brugerens browser. Annoncører tilknyttet tjenesten kan ligeledes sætte cookies i brugerens browser.