Cookie og Privatlivspolitik

Cookies

GoKredit bestræber at lave bedre brugeroplevelse på sin hjemmeside for besøgende og derfor anvender vi cookies til følgende formål:

  • At huske dine præferencer for lånetyper
  • At huske dine log-ind oplysninger til Selvbetjening
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside
  • Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering, så vi kan vise dig de GoKredit annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig, når du besøger andre hjemmesider.
  • Profilering baseret på adresse samt oplysninger baseret på anvendelse af digitale tjenester.

Ejeroplysninger

Denne hjemmeside udbydes af:
GoKredit ApS
Fuglebækvej 2C
2770 Kastrup
Telefon: 71991003
E-mail: kundeservice@gokredit.dk

Hvad er Cookies?

Denne hjemmeide anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Hvor lang tid opbevares cookies?

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg på hjemmesiden.

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvad cookies bruges til på vores hjemmeside

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter. Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies

Cookies fra Gemius (trafikmåling)

Websites anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik

Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer. Læs mere om persondata i Gemius Audience.

Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Annoncenetværk

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

Sociale Medier

For at muliggøre deling på sociale medier anvendes cookies fra sociale medier. De pågældende sociale medier – p.t. Facebook, Twitter og Instagram – kan vælge at sætte en eller flere cookies i brugerens browser. Annoncører tilknyttet tjenesten kan ligeledes sætte cookies i brugerens browser.

Privatlivspolitik

GoKredit registrerer, som dataansvarlig i henhold til persondataloven, Kundens navn, adresse, CPR-nummer, NemID, PID–nummer, mobiltelefonnummer, e-mailadresse, seneste årsopgørelse, op til 12 seneste lønsedler og låneoplysninger. Kundens personoplysninger registreres til brug for lovpligtig administration af kundeforholdet samt for opnåelse af en kreditvurdering. Hvis det af Kunden oplyste CPR.nr. eller folkeregisteradresse ikke er gyldig, er falsk eller fejlagtig, afvises Kunden. Afvises Kunden, registreres denne i IT-systemet som afvist.

GoKredit forbeholder sig retten til at videregive personoplysninger om Kunden til politiet med henblik på indgivelse af politianmeldelse, debitorregistre, finansielle samarbejdspartnere og de IT-virksomheder, som bistår GoKredit med deres IT, samt til selskaber tilhørende samme koncern som GoKredit. Personoplysningerne videregives herudover ikke til andre, medmindre videregivelse er påkrævet ved lov. Videregivelse til IT-virksomheder og finansielle samarbejdspartnere sker alene med henblik på intern håndtering og administration af kundeforholdet og er således ikke videregivelse til markedsføring.

Når Kunden afgiver sin e-mail adresse i forbindelse med optagelsen af et lån hos GoKredit, accepterer Kunden at modtage markedsføring om tilsvarende produkter udbudt af GoKredit. Denne markedsføring kan kunden uden gebyrer frabede sig ved at kontakte GoKredit via e-mail kundeservice@gokredit.dk.

Har Kunden ved afgivelsen af sin e-mailadresse, afkrydset sin accept til at modtage information om nyheder, konkurrencer og tilbud, vil markedsføring alene finde sted på initiativ af GoKredit samt af selskaber tilhørende samme koncern som GoKredit.

GoKredit har ret til at sende e-mail, SMS og/eller foretage telefoniske kontrolsamtaler til Kunden for at verificere Kundens identitet, gennemføre manuelle kredittjek, gennemgang af Låneaftale samt overholdelse af betalingsfrister.

GoKredit forbeholder sig retten til at optage telefonsamtaler og websessioner eller på anden måde dokumentere ansøgningsprocessen og kommunikationen med Kunden. Hvis telefonsamtalen optages, vil Kunden blive behørigt informeret, inden samtalen påbegyndes.

Ved at acceptere udbetalingen af lånet giver Kunden sit skriftlige samtykke til GoKredit’s registrering, behandling og videregivelse af Kundens personlige oplysninger herunder Kundens CPR-nummer til de nævnte samarbejdspartnere. Kunden kan i henhold til persondatalovens regler kræve indsigt i de oplysninger om Kunden, som GoKredit registrerer.

Eventuel klage over GoKredits behandling af persondata/personfølsomme oplysninger, kan indgives til:

Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K

eller pr. e-mail til dt@datatilsynet.dk