Lånebeløb 3000 kr. Tilbagebetales efter 30 dage: 3625 kr.

Et lån på kr. 3.000 i 30 dage har en etableringsomkostning på kr. 625 , en ÅOP på 899,86 % samt en fast debitorrente på 0%. Det betyder, at ydelsen og den samlede tilbagebetaling efter 30 dage på kr. 3.625.
0 / 8
0 / 10
Minimum 25 år. Ingen RKI Experian. Nye kunder max 3.000 kr.

SMS lån, mobil lån online

Et SMS lån er et kviklån med kort løbetid. Hos GoKredit kan du ikke ansøge om et SMS lån ved at sende en SMS, men du kan ansøge om et lån hos GoKredit fra din mobiltelefon, ved at åbne vores hjemmeside fra din mobiltelefon. Det er nemt og enkelt at gå online på sin mobiltelefon og udfylde vores ansøgningsformular og få svar med det samme om du er blevet godkendt til et SMSlån hos Gokredit.

Hvordan søger jeg lån via mobil?

Gå online på din mobil ind på GoKredit.dk og start med at udfylde ansøgningsskemaet fra din mobiltelefon. Husk du skal bruge NemID, da det skal bruges til at godkende låneaftalen og udbetalingen af dit lån. Du udfylder ansøgningsskemaet ved at vælge lånebeløb og indtaste e-mail, mobil nummer mv. og derefter klikker du på ”Lån her”. Du får en pinkode retur på SMS på mobilen, som du skal skrive ind. Derefter skal du bruge dit NemID og så får du svar på mobilen og ved med det samme, om du er blevet godkendt til et smslån. Gokredit udbetaler dit lån efterfølgende.

Kundeservice

Henvendelser til kundeservice kan kun ske via telefon og e-mail, ikke ved personligt fremmøde.
NemKonto NemID SKAT Experian